Galatasaray yönetimi Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor'dan Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarından 6 puan çıkarmak zorunda olduklarını belirtti.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başakşehir'i devirmesi durumunda Şampiyonlar Ligi için çok iddialı bir konuma gelecek olan Sarı-Kırmızılılar zorlu maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Galatasaray yönetimi de önce Başakşehir ardından da Fenerbahçe ile oynanacak maçlar öncesinde gözünü teknik direktör Igor Tudor'a çevirmiş durumda.KARAR VERİLDİ AMA

Yönetim, Beşiktaş ve Trabzonspor önünde hem oyuncu hem de sistem tercihleri nedeniyle büyük eleştiri alan Hırvat hocadan ardından kalitesini göstermesini istiyor. Yönetim, yeni sezonda Tudor'la devam etme kararı alsa da Başakşehir ve Fenerbahçe önünde alınacak olası kötü sonuçlar sürpriz bir gelişmeyi de beraberinde getirebilir. Bunun bilincinde olan Tudor da dünkü idmanda futbolcularıyla toplantı yapıp Başakşehir maçının önemini bir kez daha anlattı.

6 PUAN ALMAK ZORUNDAYIZ

Başkan Dursun Özbek önemli açıklamalar yaptı. Özbek, "Adana önünde farklı kazandık. Takımın durumu iyi. Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını 3'er puanla kapatmak zorundayız. Futbolculculara ve teknik heyete başarılar diliyorum" dedi.

KAZANAN KADRO AYNEN SAHADA

Maçın hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da ilk 11 netleşti. Tudor, Adanaspor önünde farklı kazanan takımı bozmayacak. Bruma sakatlığı geçmesine rağmen bu akşam maça yedek kulübesinde başlayacak..