Galatasaray’ın transfer politikası hakkında da bilgiler veren Özbek, “3 bölgeye de takviye yapmayı planlıyoruz. Hamzaoğlu bize transfer listesini verdi. Teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Taraftarımız sabırlı olmalı, sabrın sonunda çok güzel gelişmeler olacak” diye konuştu.

Özbek, basında adı geçen oyuncular hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, "Bu dönemde isim vermek doğru olmaz. Halka açık bir şirket olduğumuz için bu tarz spekülasyonlara girmeyi ekip olarak doğru bulmuyoruz" dedi.

Transferin bir pazarlık işi olduğunun altını çizen Özbek, “Şu an görüştüğümüz isimler ile pazarlık aşamasındayız. Galatasaray’ın menfaatleri bu manada çok büyük önem taşıyor. Transferleri yaparken kulübümüzün menfaatlerini de düşünmek zorundayız” şeklinde ifadeler kullandı.

Hamzaoğlu ile Perşembe günü İstanbul’da bir araya geleceklerini belirten Özbek, “Hocamız ile oturup konuşacağız, karşılıklı fikir alış verişinde bulunacağız. Emin olun taraftarlarımızı mutlu edecek gelişmeler olacak” dedi.

Galatasaray başkanı, transfer dönemini sessiz geçiren sarı kırmızılı kulübe karşı eleştirilerin yapıldığının hatırlatılması üzerine, “Eleştiriler olabilir, ancak transfer çalışmalarımızı yakın zamanda bitirdikten sonra kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Tüm ekibimiz, ben ve Cüneyt Tanman gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz, herkesin içi rahat olsun” diyerek sözlerini tamamladı.