Dursun Özbek, takım olarak eksikleri olduğuna dikkat çekerek, “Sakatlıklardan çok çektik. Bu ara transfer döneminde takviye yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Sezonun ikinci devresinin önemine vurgu yapan Özbek, "Hedefimiz şampiyonluk olduğu için şampiyonluk için nisan mayıs arasındaki performans çok önemli diye düşünüyorum. Ben inanıyorum ki ikinci yarıda takımın performansı üst seviyeye çıkacaktır. Finişi orada yapmak çok önemli. İkinci dönemde takımın performansı çok daha etkili olacaktır” şeklinde konuştu.

“Yeni transferler için çalışıyoruz”

Takım olarak eksikleri olduğuna dikkat çeken Özbek, “Sakatlıklardan çok çektik. Bu ara transfer döneminde takviye yapmayı düşünüyoruz ama UEFA tarafından Galatasaray'a gelmiş olan ve bu sene son senesi olan 65 milyon Euro'luk bir rakam var. Onun sınırındayız. Hiçbir zaman bunu aşmayı düşünmüyoruz. Ancak takımdan göndereceğimiz oyuncular varsa onun yerine transfer yapacağız, çalışıyoruz” diye konuştu.

Dursun Özbek, 'Tarih Yazan Formalar' lansmanında Emlak Konut ile anlaşma imzaladıklarını açıkladı.

Kapanış konuşmasını yapan Dursun Özbek, "Emlak Konut ile bugün sözleşme imzalandı. Riva ve Florya, Galatasaray'ın geleceğinin yapılandırılması için önemli projeler. Bu projeden gelecek para, tamamen banka borçlarından kurtulması için kullanılacak. Şahsıma ve yönetim kuruluna gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ediyorum. Gözünüz geride kalmasın. Emanetiniz başımızın üstündedir. Kendi mallarımın üzerinde tutacağım, bunu bilin." diye konuştu.