Kızılyıldız ile oynadıkları THY Euroleague Top 16 E Grubu karşılaşmasından bir gün önce hesaplarına yatması gereken ve zaten "gecikmiş" olan alacaklarının taksidi, 4 gün daha "rötar" yapınca kazan kaldıran Galatasaraylı basketbolcular, önceki gün idmana çıkmayarak boykotu yeniden başlatmışlardı. 

Habertürk'te yer alan haberde; SarıKırmızılı oyuncular, dün sabah Türk Telekom Arena'da yöneticilerle yaptıkları toplantıda 'kararlı' bir tutum sergileyerek "Bundan böyle paralar hesabımıza yatana kadar ne idmana ne de maça çıkmayacağız" mesajını verdi. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından akşam saatlerinde G.Saray Yönetim Kurulu bir toplantı daha yaptı. Yöneticiler, "Oyuncuların böyle bir tutum sergilemesi çok yanlış. Biz de o zaman maça gençlerle çıkalım" önerisini ortaya attı. 

Ancak G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, "Ben oyuncularımın Belgrad'daki mücadelesini gördüm. Buna kesinlikle izin veremem. Onlar bu kulübün sporcuları. Verdiğimiz sözleri tutmalıyız" diyerek krizi şimdilik yatıştırdı. Ancak oyuncuların bu duruma nasıl bir reaksiyon göstereceği, bugün saat 15.00'teki idmanda belli olacak. Eğer paralar hesaplara yatarsa G.Saray'da sular durulacak. Öte yandan yönetici Can Topsakal, NTV Spor'a "Paraları bugün ya da yarın yatıracağız" açıklamasını yaptı.

BORÇ 3 MİLYON DOLAR
Sarı-Kırmızılı oyuncuların, alacaklarına dair eski yönetimden kaynaklanan 2 aylık gecikmeye, yeni yönetimle 1 ay daha eklendiği, son gecikme ile birlikte basketbolcular ve coach Ergin Ataman'ın toplamda 3 aylık alacaklarının olduğu öğrenildi. Sezona 10.5 milyon dolarlık bütçe ile giren G.Saray'da oyuncuların biriken toplam alacağın 3 milyon dolar civarında olduğu belirtildi.