Yarsuvat, NTV Spor'dan Evren Göz'e yaptığı açıklamada, "Galatasaray başkanlığını özlemeyeceğim, çünkü ben çok başkanlık yaptım her yerde. Başkanlığı seve seve yaptım çok da zevk aldım. Galatasaray'a hizmet etmek bir zevk çok heyecanlanıyorum. Hayatımdaki bütün değişiklikleri ve başarıları Galatasaray'a borçluyum" dedi.

"SÖYLESEM ÇOK AĞIR OLUR"
Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Ünal Aysal hakkında konuşan Duygun Yarsuvat, "Ünal Aysal’ın Galatasaray'ı nasıl yönettiğini aklım almıyor. Garip borçlanmalar yapmış. Daha başka şekilde ifade ederim ama çok ağır olur. Galatasaray'ı obez bir çocuk haline getirmiş. Belli bir gelir elde etmiş ama gelir yok" diye konuştu.

"AYSAL'IN KREDİSİ BİTTİ"
Aysal'ın geri dönme şansının kalmadığını belirten Yarsuvat, "Ünal Aysal’ın geri dönme hamlesini yapacağını zannetmem. Ünal Aysal’ın Galatasaray'da kredisi bitmiştir. Geri dönseydi yeterli oyu alamazdı" açıklamasını yaptı.

"ALBAYRAK VE DÜRÜST GİBİSİNİ GÖRMEDİM"
Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst hakkında da konuşan Yarsuvat, "Albayrak ve Dürüst Florya'yı çok iyi idare ettiler. Bu yaşıma kadar Galatasaray'ın içindeyim, bu kadar Galatasaray ile ilgilenen insanlar görmedim. Albayrak futbolcuların her derdi ile ilgilendi. Futbolcuların evinde damı aktı, Albayrak’a geldiler. Florya'ya gittim gözlerime inanamadım; Albayrak ve Sneijder tavla oynuyordu. Albayrak her maçtan evvel takımı yemeğe götürdü. Yeni gelecek yönetimler Albayrak sonrası Florya için özel kişiler seçmişlerdir. Florya Galatsaray'a yegane para getiren yer. Basketbola dünyanın parasını sarf ediyoruz hiç bir şey gelmiyor. Kızlarımız şampiyon oluyor kupa geliyor. Herhalde o kupayı müzemizin en güzel yerine koyacağız" ifadelerini kullandı.