Duygun Yarsuvat, 3 Temmuz süreci ve Aziz Yıldırım hakkında dün yaptığı açıklamayı burada da tekrarlarken yalanlamaya rağmen doğruluğuna inandığını söyledi. Bu iddiaların daha önce ertuğrul Özkök tarafında da kaleme alındığını ve benzer şekildetekzip edildiğini ifade etti. 
 
İşte Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları:
 
"Ben, başkandan önce bir ceza hukukçusuyum. Benim için önemli olan hukuktur.  Aziz Yıldırım'ın özel yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanması yanlıştır. Yıldırım'ın böyle bir mahkemede yargılanması için silahlı suç örgütü olması lazım, böyle bir durum yok.
 
Aziz Yıldırım'dan bir miktar talep edilmiş, onu vermediği için böyle bir dava açıldığını duydum. Ertuğrul Özkök, yazdığı yazıda da böyle bir durumu anlattı. Onu da tekzip ettiler, duymamış olabilirsiniz. Ben, herhangi bir ithamda bulunmuyorum, sadece yürütülen prosedür yanlış. Gelin derslerime bunları anlatıyorum."

İstifaya davet edildi

Galatasaray Başkanı'nın Aziz Yıldırım'ı açık bir şekilde savunması sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Ayrıca takımın toparlanma sürecine girdiği bu süreçte durduk yere bu sözleri söylemesi Galatasaraylılar'ı adeta çileden çıkardı. Galatasaray Düşünce Derneği, Duygun Yarsuvat'ın Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında söylediklerinden dolayı başkanı istifaya davet etti.