Galatasaray'ın Napoli'den renklerine bağladığı Blerim Dzemaili ve Goran Pandev transferlerinden, Makedon olanı ses getirse de, Cesare Prandelli'nin tercihi dikkatlerden kaçmadı.

Anderlecht karşılaşmasında beklentilerin uzağında kalan ve Balıkesir maçında da etkisiz görüntü çizen Pandev, Sivasspor önünde forma giyemezken tribüne çıkmıştı. Blerim Dzemaili ise yine orta sahadaki yerini yine aldı.

Ekstra görevler üstlenmeyen ancak görevini yapmaya çalışan tecrübeli futbolcunun Sivasspor karşılaşmasında arkası dönükken aldığı topta çektiği şutu kaleci Ertuğrul aynı güzellikte çıkarmıştı. Dzemaili'nin akıllarda kalan en etkili görüntüsü bu oldu.

Dzemaili'nin performansını değerlendiren futbol yorumcusu Önder Özen, "Galatasaray tamamlanmış bir proje. Birincisi çok kuvvetliydi. İkincisi hem oyun hem de oyuncu farkıyla. Artık buraya fark yaratacak oyuncu lazım. Bu isim Dzemaili midir? Kötü değil, bir başka şampiyon adayında oynayabilir ama Galatasaray'ın çıtası daha yüksek. Gerekli parça değil" dedi.

MAÇTA NE YAPTI? RAKAMLAR

PAS: 49
İsabetli: 38
İsabetsiz: 11

Toplam Hücum Pas: 8
İsabetli Hücum Pas: 1
İkili Mücadeleden Top Çalma: 2
İkili Mücadeleden Top Kaybı: 3
Top Kazanma: 8
Top Kaybetme: 11
Orta: 3
İsabetli Orta: 0
İsabetsiz Orta: 3
Yaptığı Faul: 1
Yapılan Faul: 1

Sporx