Darbe girişimi sonrasında takımdan ayrılma isteğini yenileyen İsviçreli oyuncu, sarı-kırmızılılardan bonservisini almaya çalışıyor. Galatasaray ilk etapta bu teklife sıcak bakmadı, ancak iki taraf arasında görüşmeler devam ediyor.

30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Genoa'dan 4 yıllık bir sözleşme teklifi aldı ve üzerinde düşünüyor. Dzemaili'ye ayrıca, Amerika Ligi MLS ekiplerinden, Didier Drogba'nın ve Lucas Ontivero'nun da formasını giydiği Montreal Impact'in de bir kontrat önerdiği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, bu teklfii kabul etmesi durumunda 1 yıl Bolognma'da kiralık olarak oynayacağı ve gelecek sezon Kanada ekibine katılacağı ifade edildi.

Darbe girişimini bahane ediyor

Gelecek sezon sonuna kadar kontratı bulunan Blerim Dzemaili'nin menajeri Giovanni Branchini geçtiğimiz günlerde ayrılık taleplerini açıkca ortaya koymuş ve, "Şu andaki durumu göz önünde bulunduracak olursak Dzemaili'nin Türkiye'ye dönmesi olası görünmüyor" diye konuşmuştu.

2 sene önce Napoli'den 2 milyon 350 bin euroya transfer edilen Dzemaili, geçen sezonu Genoa'da kiralık olarak geçirmiş ama ücretinin büyük bir bölümünü Galatasaray karşılamıştı.