Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın kapısını çalan Schalke 04, Eboue için Sarı-Kırmızılılara 2.5 milyon Euro önerdi. Roberto Mancini'nin elden çıkarmak istediği futbolcular arasında yer alan Eboue'ye gelen bu teklifi değerlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim 2.5 milyon Euro'yu az bulunca takas önerisinde bulundu.
Emmanuel  Eboue'yi Schalke 04'e vermeyi kabul eden Galatasaray, Hollandalı golcü Huntelaar'ın bonservisini sordu. Klaas-Jan Huntelaar için 10 milyon Euro isteyen Schalke 04'le masaya oturan Bülent Tulun, Alman yöneticilere Eboue+5 milyon Euro teklif etti.

KELLER SATILMASINI İSTEMİYOR!

Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller'in Atsuto Uchida'nın sakatlığından dolayı Eboue'yi çok istediği ancak Klaas-Jan Huntelaar'ın satılmasına kesinlikle karşı çıktığı öğrenildi. Schalke 04 yönetimi ise gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Huntelaar'ı Galatasaray'a satmakta kararlı. Sarı-Kırmızılıların 5 milyon Euro'luk teklifini az bulan Alman ekibi Eboue+7 milyon Euro da diretiyor.

Galatasaray adına transfer görüşmelerini sürdüren Bülent Tulun'un Huntelaar'a Sarı-Kırmızılı formayı giydirmekte kararlı olduğu ve Eboue'yi bu transferle elden çıkarmak için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi.

Haber7