Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Emmanuel Eboue, Emirates Cup'ta eski takımı Arsenal'e karşı oynayacak olması hakkında konuştu.

Emirates'e yeniden çıkmak için sabırsızlandığı ve Arsenal'in gönlünde çok farklı bir yeri olduğunu söyleyen Eboue, "Hala düzenli olarak takım arkadaşlarımla görüşüyorum. Örneğin; Bacary Sagna, Abou Diaby ve bazen teknik direktör Arsene Wenger ile konuşuyoruz" dedi.

Arsenal'i hala takip ettiğini porno izle söyleyen Fildişi Sahilli yıldız isim "Kulüpteki yeni gelişmeleri sürekli öğrenmek istiyorum çünkü büyük bir Arsenal taraftarıyım. Şu an Galatasaray'ın futbolcusuyum ama Arsenal'e hala aşığım ve onların maçlarını izliyorum diye konuştu.

Eski kulübünde güzel günler yaşadığını dile getiren Eboue "Kulüp benim için birçok güzel şey yaptı ve benim kimseyel sorunum olmadı. Sadece bir kez kötü bir gün yaşadım ve o gün de Wigan ile oynadığımız maçtı. Futbolcu olarak her şeye hazırlık olmanız gerekiyor. Bu arada Arsenal taraftarını asla unutmayacağım. Onları tekrar görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak Emirates Cup hakkında konuşan sarı-kırmızılı futbolcu "Emirates Cup için çok heyecanlıyım. Bu kupaya katılacağımızı tatildeyken öğrendim. Bir arkadaşım beni aradı ve "Manu, Emirates Cup'ta Arsenal'e karşı oynacağını biliyor musun?' demişti" açıklamasını yaptı.

Webaslan