Galatasaray'daki sorunları açıklayan Büyüka, "Abdürrahim Albayrak gece 01:30'a kadar Prandelli ile görüştü. Aldığımız bilgilere göre Prandelli, Başakşehir hezimetinden sonra moral olarak Türkiye'ye geldiği günden beri en dibe vurmuş halindeydi. Bundan dolayı canlı yayına da gelmedi, basın toplantısına da çıkmadı." dedi.

İşte Büyüka'nın açıklamaları:

SENLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın Bursa'ya 5-0 mağlup olması dahil birçok örnek veriyor."Biz safları sık tutmayı bilen bir camiayız" diyor ve "senle devam etmeyi düşünüyoruz" diye de ekliyor.

EBOUE'NİN SÖZLEŞMESİ YIRTILDI

Hocanın umudu kırılmışken Abdürrahim Albayrak'ın konuşmasıyla yeniden diriliyor. Bu arada Galatasaray, Prandelli'nin isteğiyle 3 günlük kampa girecek. Prandelli Albayrak ile yaptığı toplantıda Florya'da yalnız kaldığını söylüyor. Eski yönetime Eboue'yi görmek istediğini söylemiş ancak "Sözleşmesi yırtıldı" diye cevap almış. Prandelli Galatasaray'da takımdaşlık olmadığının da farkında. Galatasaray'da Brezilyalılar, Türkler ve yabancılar şeklinde gruplaşmalar var. Prandelli'ye de yerli bir yardımcı gelecek.