Sarı-kırmızılıların Avrupa'da farklı bir görüntü çizdiğini söyleyen Selçuk, "Galatasaray takımı Avrupa maçlarına başka hazırlanır. Biz ülkemizi hep başarılarla temsil etmişizdir. Sorumluluklarımızın farkındayız. Son yıllarda hep Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettik. 5. yılımdayım, ilk defa UEFA Avrupa Ligi maçına çıkacağım. Zor bir maç olacak, ama biz alışkınız Avrupa'da başarılar elde etmeye..." dedi.

''Taraftar bizim için çok önemli''

Taraftarlara değinen A Milli futbolcu, "Taraftarlarımızın stadı dolduracağını düşünüyorum. Çok iyi hazırlandık, elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız. Ne olursa olsun, onların varlığı bizim için çok önemli olacak. Galatasaray taraftarı bizim için hep itici güç olmuştur" sözlerini kullandı

''Final'e kadar yolumuz var''

Maçın favorisinin olmadığını kaydeden sarı-kırmızılı oyuncu, "Avrupa maçlarının aslında favorisi olmaz. Bunlar zorlu maçlar, iyi oyunculara karşı oynuyorsunuz. Takım olarak iyi mücadele ederseniz ve o gün konsantre olursanız, altından kalkabilirsiniz. Bu zamanda ihtiyacımız olan bir galibiyet. Karşımızda kimin oynadığı önemli değil, biz kendi oyunumuza bakıyoruz. Burası çok önemli bir platform. Öyle bir şey var ki, istediğiniz kadar iyi takım olun, mücadele ederseniz Dnipro da, başka takım da final oynar. Ben şansımızı yüksek görüyorum. Lazio'yu geçersek, finale kadar yolumuzun açık olduğunu düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.