Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Florio, "İtalyan basınında yazılanların doğru olduğunu size söyleyemeyeceğim. Haberleri okudum; ama benimle şu ana kadar, Galatasaray'dan kimse temasa geçmedi" dedi.
 
GALATASARAY BİR SEÇENEKTİR; TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİZ

"Bahsedilen formül çerçevesinde teklif gelirse Galatasaray el Shaarawy için bir opsiyon mudur?"sorusuna FIFA Menajeri la Florio, "Evet olabilir. Galatasaray çok büyük bir kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Ne kadar önemli bir hedefe ve vizyona sahip olduğunu biliyoruz. Eğer bir görüşme ortama olursa Galatasaray elbette bizim için önemli bir seçenek olacaktır. Fakat futbolcum şu an itibariyle Milan'da devam ediyor. Bir sorunu yok; sakatlığı geçti. Milan'da devam etmeyi istiyor. Fakat, teklif gelirse, kulüpler düzeyinde konuşma olursa bunu biz de elbette değerlendiririz" diye konuştu.
 
MANCINI'NİN FİKRİ ÖNEMLİ

Roberto Mancini'nin El Shaarawy'i beğendiğini düşündüğünü ifade eden İtalyan menajer, "Mümkündür. Mancini, el Shaarawy'i beğeniyor olabilir. Kendisi bu transferi istemiş de olabilir. Bu bizim için büyük bir onur, şartlar oluşursa konuşuruz, neden olmasın" dedi.
 
SÖZLEŞME FESİH BEDELİ 30 MİLYON EURO

Roberto La Florio, 21 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunun sözleşme fesih bedelinin 30 milyon eoru olduğunu söyledi. 
 
Daha önce Genoa ve Padova (kiralık) kulüplerinde oynayan genç futbolcu 2011 yılından bu yana AC milan forması giyiyor; sözleşmesi 2018'de sona eriyor.
 
Shaarawy, 8 kez İtalya Milli Takımı formasını giydi.

Radyospor