Galatasaray'ın eski oyuncusu, şu anda Santos'un teknik ekibinde yer alan Elano Blumer, Palmeiras'a transfer olan sarı-kırmızılıların eski yıldızlarından Felipe Melo ile ilgili konuştu.

Melo'yu çok uyarmasına rağmen sakinleştiremediğini kaydeden Elano, "Galatasaray'a gitmeden önce beni aradı. Sakin olup olmadığını merak ettim ve kendisiyle yüzleşmesini söyledim. O sahada gözünü karartıp, bir şok yaratmak istiyor, hamle yapıyor. Bu onun kafasında var. Pitbull olayına da bu mantıkla başladı. Onu çağırdım ve 'Melo, sen Brezilya Milli Takımı oyuncususun, sakin olmalısın' dedim. Onunla milli takımda birlikteydim. Gilberto Silva da onu uyardı, çünkü onun da bir duruşu var. Sürekli onu uyardık. Birini 'öldüreceğini' gördüğümüzde, bağırdık. Kontrolünü elinde tutması gerektiğini söyledik. Her zaman onun gibi bir oyuncuyu takımımda görmek istediğimi söyledim ama, her şeyi 10 saniyede mahvettiği anlar oldu" ifadelerini kullandı.

ELANO: "MELO ABARTIYOR, LİMİTLERİ AŞIYOR"

Elano, Melo'nun sahada abartılı hareketleri olduğunu söylerken; "Ona uyarıda bulunmak istiyorum, çünkü o bir tehlike. Abartıyor, limitleri aşıyor. Felipe Melo gibi bir oyuncunun davraşını, biraz bile olsun limiti aşışı, başka bir oyuncuyu da kötü ruh haline sokuyor ve probleme neden olabiliyor. Bu futbol için çirkin bir şey" dedi.

Elano Blumer, 2009-10 sezonunda Galatasaray forması giyerken, Felipe Melo ise 2011-2015 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı terletti.

*Elano ve Felipe Melo, Brezilya Milli Takımı'nda birlikte oynadı