Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, transferde Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla adı anılan futbolcuları Olcan Adın konusunda, "Kimse Trabzonspor'dan istediği zaman elini kolunu sallayarak gideceğini düşünmesin. Biz istemedikten sonra hiçbir futbolcu bir yere gidemez, hiçbir kulüp de bizden futbolcu alamaz" dedi.

Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Olcan Adın'ın sözleşmeli futbolcuları olduğunu belirterek, "Olcan ile 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Olcan, zaten bizim futbolcumuz. Daha önce de belirttiğimiz gibi uzun yıllar kendisiyle çalışmak istiyoruz. Uzun süre bu oyuncudan faydalanmak istiyoruz" diye konuştu.

Olcan'ın değerli bir oyuncuları olduğunu ifade eden Güney, şöyle devam etti:

"Var olan futbolculuk değeri de Trabzonspor'da daha da su yüzüne çıkmıştır. Trabzonspor ile değeri artmış, zirve yapmıştır. Milli takıma kadar yükselmiştir. Böyle değerli bir futbolcumuzla oturup sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Kendisiyle konuşup anlaşmak istiyoruz. Biz futbolcularımızı böyle görürken hiçbir futbolcu da Trabzonspor'dan istediği zaman elini kolunu sallayarak gideceğini düşünmesin. Trabzonspor böyle bir kulüp değildir. Biz istemedikten sonra hiçbir futbolcu bir yere gidemez, hiçbir kulüp de bizden futbolcu alamaz ancak biz istersek gidebilir."

"Trabzonspor büyük kulüptür"' diyen Güney, "Bu büyük kulübe yakışmayacak şekilde hareket etmeyiz ve bu tür davranışları yapanlara da müsaade etmeyiz. Bu büyük camiamıza karşı da sorumluyuz. O sorumluluk neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederiz" diye konuştu.