Sarı-kırmızılıların eski oyuncusu bu maçta özellikle Helsinki takımında forma giyen Daniel O'Shaughnessy'i çok beğendi. Danimarka akınlarını güçlü hamleleriyle bertaraf eden sol ayaklı İrlanda asıllı oyuncunun tarzına hayran kaldı. Ayrıca maçı İstanbul’da TV karşısında izleyen sarı-kırmızılıların scoutları, istatistikler de tuttular.

Marcao’nun sözleşmesini iyi bir rakama satmak isteyen Mustafa Cengiz yönetimi, yeni yönetimin karar vermesi için O’Shaughnessy adına bir ön çalışma yapma kararı aldı. Oyuncunun İngiliz menajeri Peter Varney ile temas kurulması kararı alındı.

Yiğit Şardan’ın listesinde asbaşkan olarak yer alan Abdürrahim Albayrak'ın Marcao için 15 milyon Euro’yu görmeleri durumunda satışa onay vereceği, yerine O’Shaughnessy’yi transfer etme konusunda karar kıldığı öğrenildi..

Bu arada Elmander’le sürekli temas halinde bulunan scout ekibinin şefi Emre Utkucan, Danimarka-Finlandiya maçında kalbi duran Eriksen için dakika dakika rapor aldı. Kulübün tweet atıp Danimarkalı oyuncuya acil şifa dilemesine ön ayak oldu.

Eriksen için kötü haber: "Bir daha oynayamaz"

Danimarkalı yıldız Christian Eriksen'in bir daha futbol oynayamayacağı belirtildi. Kötü haber spor kardiyoloji profesörü Sanjay Sharma'dan geldi.

İngiliz ulusal haber ajansı PA'ya konuşan Sharma, "Hiçbir tıp doktoru Eriksen'in tekrar futbol oynamasına izin vermeyecek. Açıkçası orada bir şeyler çok ters gitti. Ama onu hayata geri döndürmeyi başardılar. Soru şu; Ne ve neden oldu? Döndüğü ve uyanık olduğu için çok memnunum. Bir daha futbol oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Orada birkaç dakikalığına da olsa öldü, tıp uzmanı onun tekrar ölmesine izin verir mi? Cevap kesinlikle hayır. İyi haber yaşayacak, kötü haber ise kariyerinin sonuna geliyordu, başka bir profesyonel futbol maçı oynar mı bunu söyleyemem. Ama İngiltere'de oynamazdı. Bu konuda çok katı olurduk." dedi.

(Fotomaç)