Premier Lig ekibi Norwich City, Galatasaraylı Johan Elmander'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını resmi internet sitesi aracılığıyla duyururken Elmander, yaptığı açıklamada Norwich'e katıldığı için mutlu olduğunu belirtti. İsveçli oyuncunun bonservisi ile gitmesi bekleniyordu.

İsveçli oyuncu Norwich City'nin resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte antrenmanlara katılmak ve maçlarda oynamak için sabırsızlanıyorum. Norwich City'nin harika bir taraftar grubuna sahip olduğunu ve statlardaki atmosferin çok iyi olduğu biliyorum, artı matadorbet buradaki bazı oyuncuları yakından tanıyorum. Anlaşma tamamlandığı için çok memnunum ve sezonu sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Norwich City menajeri Chris Hughton da Johan Elmander'in transferiyle ilgili olarak, "Johan'ın deneyimindeki bir oyuncuyu kadromuza katmaktan çok mutluyum. O sadece kulüp deneyimi olan bir oyuncu değil hem Premier Lig deneyimi olan hem de bir Milli takım oyuncusu. Onu kadromuzda görmek harika" yorumunda bulundu.

Kariyerinin en iyi dönemini Fransız ekibi Toulouse'da yaşayan İsveçli, 2008/90 sezonunda 11 milyon pound bonservis bedeliyle Bolton Wanderers'a transfer olmuştu. 2011/12 sezonunda kulübüyle sözleşmesi sona eren Johan Elmander, Galatasaray'ın yeni yapılanması içinde önemli rollerden birinin de sahibi olmuştu. Sarı kırmızılı ekipte 52 maçta forma giyen ve 16 kez gol sevinci yaşayan Johan Elmander, Norwich City'nin bu sezonki sekizinci transferi oldu.

Webaslan