Geçen yaz transferde bombaları patlatan Galatasaray, yeni yıldızlarıyla şampiyonluk hedefine ulaştı ancak bu sevinci uzun sürmedi. Şampiyonlar Ligi için takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, hem elde edilen şampiyonluk hem de UEFA yüzünden hareket edemez duruma geldi. Zira Şampiyonlar Ligi fırsatı yüzünden takımdan ayrılmak isteyen yok. UEFA'nın maddi şartları da yönetimin elini kolunu bağlamış durumda.

KİRADAN UÇAK BİLETİNE KADAR ÖDEME

Sarı-kırmızılı kulübün yüksek bonservis harcaması yapabilmesi için oyuncu satması gerek. Talipleri olan oyuncular ise Galatasaray'daki ev kirası, şoförlü araç, uçak biletleri gibi ekstraları bile içeren sözleşmelerinden memnunlar ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları için de ayrılmak istemiyorlar. Belhanda-Feghouli ikilisi kendileriyle ilgilenen Katar kulüplerine olası teklifleri değerlendirmeye almayacaklarını söyledi. Rodrigues, Galatasaray'da kazandığı 1.35 milyon Euro'yu öneren Newcastle'a gitmeyeceğini bildirdi.

EMRE'YE KARŞILIK TOLGA VE 2 MİLYON EURO!

Transferi düşünülen Trezeguet ve Emre Akbaba için kulüpleri Kasımpaşa ile Alanyaspor yüksek bonservis bedeli talep ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim fiyatı düşürmek için Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok'u önerse de bu hamle sonuç vermiyor. Çünkü bu ikiliye yıllık 2 milyon Euro verecek takım yok. Son olarak Eren'in kesin olarak ayrılmayacağını belirtmesinin ardından Galatasaray, Alanyaspor'a 2 milyon Euro artı Tolga'yı önerdi. Alanya ekibi prensipte bunu kabul etti ama Tolga'nın yıllık 2 milyon Euro'luk ücretini yüzde 50-50 ortak ödemek şartıyla. Galatasaray cephesi de şimdi bunu değerlendiriyor.

Haber Sabah'tan alınmıştır