Teknik direktör Fatih Terim bir yandan takımını son düzlüğe hazırlarken diğer yandan da gelecek sezon için transfer listesini yönetime sundu.

Net bir 10 numara transferinden sonra ise tecrübeli çalıştırıcı daha çok gelecek vaadeden ve kulübede kalmayı sorun etmeyecek isimlerin peşinde. Bu doğrultuda Fatih Terim'in listesine yazdığı ilk isim Erkan Eyibil.

Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımında kiralık olarak forma giyen Erkan'ın bonservisi Mainz 05 kulübünde bulunuyor. Terim, 19 yaşındaki futbolcunun iyi bir alternatif olacağını yönetime iletti.

Sarı-kırmızılı scoutlar ise Erkan Eyibil için rapor oluşturmaya başladı.

İDOLÜ MESUT ÖZİL

Geçtiğimiz sene flaş bir röportaja imza atan Erkan Eyibil, Lionel Messi ve Mesut Özil'i idol olarak gördüğünü belirtmişti.

İşte genç futbolcunun o sözleri;

"İdol olarak gördüğüm iki oyuncu var; Lionel Messi ve Mesut Özil. Her ne kadar oyun tarzları biraz farklı olsa da ikisini de çok beğeniyorum. Az önce de söylediğim gibi Mesut Özil ile yüz yüze tanışma fırsatım da oldu. Kendisi futbolculuğu kadar kişiliğiyle de örnek alınması gereken bir oyuncu. Bu iki oyuncu benim için çok özel ve idol olarak gördüğüm oyuncular."