Fatih Terim, Bundesliga tecrübesi olan sürekli forma şansı yakalayan Salih Özcan’la, Akbaba’nın yerini dolduracak. Hem de Emre’nin oynadığının yarı rakamına.

Köln’de forma giyen Salih Özcan’ın Türk menajeri Serkan Okta ile bir görüşme yapıldı. Kariyer planları hakkında bilgi istendi. Köln’le sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak isteyip istemediği soruldu. Yeni sözleşme için düşündüğü rakam öğrenildi.

Salih Özcan, Köln’de kalmak istiyor. Ancak maaşının artmasını bekliyor. Çünkü 2016’da profesyonel sözleşme imzalayan Salih sadece 280 bin euro kazanıyor. Köln’ün teklifi ise 500 bin euro’lar civarında. Eğer 1 milyon euro’ya yakın bir teklif gelirse menajeri Türkiye’ye gelmeyi kesinlikle düşüneceğini söyledi.

Salih Özcan kimdir, hangi takımda oynuyor, kaç yaşında?

Türk asıllı Alman futbolcu Salih Özcan, 11 Ocak 1998 yılında Köln’de dünyaya geldi. 2015 yılında Köln II’de futbola başlayan Salih Özcan, 2016 yılında Köln’de A takıma yükseldi. 2019 yılında Bundesliga 2’de Holstein Kiel takımına transfer olan 22 yaşındaki futbolcu bir dönem Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti.

1,82 metre boyundaki, 74 kilogram ağırlığındaki orta sahada görev yapan futbolcu Almanya 21 yaş altı millî futbol takımında da oynadı.

(A Spor)