Galatasaray'ın ikinci başkanı olan Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, “menajerler Andre Ayew’i de Slimani’yi de F.Bahçe ile beraber bize, Beşiktaş’a ve Başakşehir’e de önerdiler. Biz Mustafa başkanımla aldığımız prensip karardan ötürü, Beşiktaş veya F.Bahçe’nin talip olduğu için görüşüp fiyat artırmayacağız demiştik. F.Bahçe’nin Emre’ye talip olması beni çok şaşırttı. Üzdü. Ama bu profesyonel hayat. Bakalım ne olacak. göreceğiz” dedi.

FOTOSPOR YAZDI, FENERBAHÇE YÖNETİMİ KULLANDI

Bu arada Abdürrahim Albayrak’ın Emre Akbaba için yaptığı, “Emre’ye, ‘G.Saray’a gidiyorsun ama seni Şampiyonlar Ligi’nde oynatamazlar’ demişler. Öyle bir şey yok. İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde de oynatacağız” sözlerinin arkasında ise fotospor.com'un yaptığı haberin olduğu ortaya çıktı.

Emre Akbaba, Fransa’da doğdu. Futbola da Fransa’da başladı. 20 yaşına kadar Fransa’da alt lig takımlarında forma giydi. O tarihe kadar futbol gelişimini Fransa’da tamaladığı için UEFA kuralları gereği (14-17 yaş arası yetişmesi) yabancı oyuncu statüsünde sayılıyor. G.Saray, Emre’yi UEFA’ya yabancı oyuncu olarak bildirecek.

20 GOL 15 ASİST! EN İYİ YERLİ

Süper Lig'de oynamaya başladığı ilk sezon olan 2016-17 sezonu başından bu yana, Emre Akbaba Süper Lig'de en fazla gol katkısı yapan Türk oyuncu konumunda. Bu süreçte 20 gol, 15 asist yaptı.

Kaynak: Fotospor

Abdürrahim Albayrak isyan etti