Mert Hakan’ı Galatasaray’ın elinden kapan Fenerbahçe’de gözler şimdi Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’da. Terim’in “İtiraz yok. Galatasaray forması giyeceksiniz” dediği iki genç oyuncu için Emre de kolları sıvadı. Kenan ve Kaan’ı teker teker aradı. Emre’nin hem Kaan’a hem de Kenan’a söylediği, “Fatih hoca ‘seneye benimlesiniz.’ demiş ama kendisi seneye Galatasaray’da olacak mı?” diye sorduğu ortaya çıktı.

Manuel Pellegrini'yi ima etti

Emre Belözoğlu'nun hem Kaan’a hem de Kenan’a, “Dünya çapında bir hocayla çalışmak istiyor musunuz? Hem Manchester City’yi hem de Real Madrid’i çalıştırmış bir hocadan daha iyisi yoktur herhalde.” dedi.

Kenan ve Kaan karar vermedi

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin kuşatması altında kalan Kenan ile Kaan ise oldukça şaşkın durumda. İki oyuncu da kime söz vereceklerini, hangi takımı seçeceklerini şaşırmış şekilde telefonlarının çalmasından çekiniyorlar.

Terim ve Belözoğlu'nun kendilerini aradığını yakın dostlarıyla paylaşan ikiliye çevrelerin de büyük baskısı var. Aile büyükleri, çocukluk arkadaşları, kendilerini tanıyan tanımayan Türkler bile iki gurbetçi oyuncuya kendi tuttukları takımları için baskı yapıyorlar.

Fotomaç