Her röportajında Galatasaray günlerini anlatan Emre Belözoğlu, eski takım arkadaşı Okan Buruk'a Galatasaray'da başarı dileklerini de ihmal etmiyor. Herkesin aklında soru da şu: "Neden sürekli Galatasaray'a övgüler yağdırıyor?" işte bu sorunun cevabı Fatih Terim'le görüşmesinde gizli...

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

HER ŞEY 13 AĞUSTOS'TAN SONRA DEĞİŞTİ

Emre Belözoğlu, 13 Ağustos günü Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. 42 yaşındaki futbol adamının o günden sonra Galatasaray'a sempatisi bir hayli artmaya başladı. Bir basın toplantısında Fatih Terim gibi İtalyanca konuşup cevap vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

FATİH TERİM BAŞKAN, EMRE BELÖZOĞLU HOCA

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kendisine gelen birçok teklifi kabul etmedi. Tabiri caizse Terim, artık parayı düşünmüyor. Netflix'de belgesinde de ifade ettiği gibi tek hayali kaldı o da Galatasaray'a başkan olmak. Özellikle camia içerisinden gelen seslere göre Fatih Terim'in Galatasaray başkanı olmak istediği artık iddiadan öteye çıkmış durumda. Çünkü İstanbul'a geldiği her vakit Sarı-kırmızılı bir iş adamıyla poz vermeyi ihmal etmiyor.

OKAN'I SİNDİREN CAMİA EMRE'Yİ DE SİNDİRİR

Futbolculuk hayatında Beşiktaş'a transfer olan Okan Buruk'un Sarı-kırmızılı taraftarlarla arası açılmıştı. Ancak Buruk, daha sonra Galatasaray'a teknik direktör oldu ve camiayı da arkasını aldı. Terim, aynı durumu Emre Belözoğlu için de düşünüyor eğer Galatasaray'a başkan olursa aklındaki ilk hoca adayı Emre Belözoğlu.

GALATASARAY OLMAZSA TFF'DE BULUŞURUZ

Fatih Terim, artık Türk futbolunda eşofmanlarla değil takım elbiseyle görev almayı planlıyor. Bu sene TFF Başkanlığına da adaydı fakat gazeteci Fatih Altaylı'nın iddiasına göre Ankara'dan beklediği onayı alamadı. Terim'in hayallerinden biri de TFF başkanı olmak. Seçildiği takdirde yine ilk düşüneceği teknik adamın Emre Belözoğlu olacak kaydedildi.

(GsGazete)