Sezon başında büyük çaplı bir kadro operasyonu gerçekleştiren ve çok sayıda oyuncu ile yolları ayıran Galatasaray'da, Ocak ayı için de bir liste hazırlanıyor. Bu listenin ilk sırasında ise Emre Çolak'ın yer aldığı öğrenildi.

Atletico Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında ilk yarım saat sonunda Hamza hoca tarafından kenara alınan ve oyundan çıkarken tribünler tarafından ıslıklanan genç futbolcu, bu kez de Trabzonspor deplasmanı kadrosuna dahil edilmedi. İstanbul'da bırakılan Emre Çolak'la devre arasında yolların ayrılması planlanıyor. Bu karar alınırken, Emre'nin tavırlarının da etkin rol oynadığı belirlendi.

Kendisi de ayrılmak istiyor

Geçen sezon oyundan alındığı bir maç sonunda Hamza hocanın elini sıkmayan Emre'nin, son Atletico sınavının ardından, "Bu takımdan ayrılmak istiyorum" diyerek sitem ettiği ve bu sözlerin Hamza hocanın kulağına gittiği ifade edildi. Hamzaoğlu ile yıldızı bir türlü barışmayan Emre için gerekirse bonservis bedeli talep edilmeyeceği de gelen haberler arasında. 2009 yılında A takıma yükselen Emre Çolak, Galatasaray'dan başka hiçbir kulübün formasını giymedi. Ayrılık kararının, Emre'nin menacerine de iletildiği ve birkaç Süper Lig kulübüyle görüşme yapıldığı bildirildi.