Atletico Madrid yenilgisi hem başkan Dursun Özbek hem de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na tepkileri çoğaltırken, Sarı Kırmızılı ekip hem maçı hem de Emre Çolak’ı tamamen kaybetti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sürpriz bir kararla Emre Çolak ile maça başlarken, ilk yarım saatte basit top kayıpları yapan Emre Çolak’a ilk devrenin sonuna kadar dayanamaması ve oyundan alması genç oyuncu ile ipleri kopardı. Oyundan çıkarken seyirci ile sürtüşme yaşayan Emre Çolak’ın kimseyle konuşmayıp soyunma odasında üzüntüsünden ağladığı öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu’nun genç bir oyuncuya devre bitmeden oyundan alarak seyircinin önüne atması tartışma konusu olurken, Emre Çolak’ın devre arasında Galatasaray’dan ayrılmayı planladığı öne sürüldü.

DENAYER GECENİN TEK IŞIĞI

Galatasaray’ın Atletico Madrid’e 2-0 yenilmesinin yanısıra özellikle ilk yarıda son derece etkisiz futbol oynaması Sarı - Kırmızılı taraftarları kahrederken, ilk kez bir maçta görev yapan Jason Denayer’in ilk yarı stoperde, ikinci yarı sağbekte oldukça başarılı olması tek teselli kaynağı oldu. Sakatlığı süren Chedjou’nun dönmesiyle birlikte Denayer’in savunmayı toparlayacağı düşünülürken, genç oyuncunun bu kadar kısa sürede uyum sağlaması şaşkınlıkla birlikte sevinçle karşılandı.