Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçının ardından Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen'in "Emre Çolak, Lukas Podolski'ye bilerek pas atmıyor" iddiasına sarı-kırmızılı futbolcu "Terbiyemi Galatasaray'dan öğrendim. Bu iddialar asılsız" şeklinde cevap verdi. Galatasaray-Ksımpaşa maçının ardından Levent Tüzemen yeni bir olayı gündeme getirdi.

Tüzemen, Emre Çolak'ın basın tribününe hareket yaptığını, "Emre Çolak, çok etkili oynadı. Podolski'ye attırdığı golde pasını esirgemedi. Ama bu golden sonra Emre'nin basın tribününe yönelik yaptığı el kol hareketini ayıpladım. Emre; sen büyük yeteneksin, futbol zekan ve kaliten var. Ama kafandaki şeytanlardan kurtul ve şımarıklığı bırak. G.Saray'da oynadığını da unutma. Emre'nin basın tribününe yönelik yaptığı el kol hareketini "Terbiyemi Galatasaray'dan öğrendim" dediği terbiyesine bırakıyorum" sözleriyle köşesinde dile getirdi.

"G.SARAY'DA GÖREV YAPANLAR, FUTBOLCULAR ARASINDA..."

Bu arada Galatasaray'da görev alan isimlerin oyuncular arasında sorunlar olduğunu söylediğini iddia eden Tüzemen, "Maçı birlikte izlediğim
ve Galatasaray'da etkin görevi alan kişiler takım içinde oyuncular arasında ciddi sorunlar olduğunu söylediler. Bunu çözmek yönetimin görevi.. Futbolcuya dayalı ortamda Galatasaray kazanırsa yönetici, taraftar ve futbolcu mutlu olur" ifadelerini kullandı.