Deportivo’da Emre Çolak krizi sona erdi. Önceki gün teknik direktör Cristobal Parralo’nun idman sırasında yanına çağırarak uyardığı ardından soyunma odasına gönderdiği futbolcu, dün cezalıydı ve takımdan ayrı çalıştı. 
 
Takımla idmana çıktı 

Gözler bugün kendisiyle ilgili verilecek olan karar çevrilen Emre Çolak’a teknik ekipten sevindirici haber geldi. Parralo futbolcunun cezasını kaldırırken, Emre de bunun üzerine sabah idmanında takımla birlikte çalıştı. 
 
Kararın sebebi Levante 

Çolak dün instagramdan yaptığı paylaşımda, topa vurma hareketinin kimseye karşı olmadığı, kendi kızgınlığı olduğunu belirtmiş, dil problemi yaşandığını savunmuştu. Levante maçının takım için çok önemli olduğu, bu kritik maç öncesi Emre Çolak olayının takımı daha fazla rahatsız etmemesi için teknik adamın bu yönde bir karar aldığı bildirildi.  
 
Kadro yarın açıklanıyor 

Mavi-beyazlılar cumartesi günü Levante’yi evinde misafir edecek, cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak. Yarın son bir idman yapacak İspanyol ekibinde teknik direktör Parralo, bu antrenmanın ardından maç kadrosunu açıklayacak.  

(Skorer)