Önce kulübeden geldiği Trabzonspor maçı ardından cezalı Sneijder'in yokluğunda ilk 11'de başladığı Gaziantepspor sınavındaki iyi futbolu Emre Çolak'ın takımdaki yerini sağlamlaştırdı.

Trabzonspor derbisinde oyuna sonradan giren ve golünü atan Emre Çolak, Gaziantep maçında 90 dakika oynamıştı. Cezalı Sneijder'in yokluğunda bulduğu şansı iyi değerlendiren Emre, son 6 haftada teknik heyetin jokeri olacak. Hamza Hamzaoğlu, Sneijder dönmesine rağmen genç solak yıldızı ilk 11'den kesmeyi düşünmüyor. Olcan ve Umut'un performansından memnun olmayan Hamzaoğlu, Emre Çolak'ı sağ kanatta kullanıp Sneijder'le birlikte oynatacak. Emre hem hücumda sorumluluk alacak hem de Sabri'ye savunmada yardım edecek. Hamza Hamzaoğlu, son 6 haftalık periyotta kadroda fazla değişiklik yapmak istemiyor. 

PİYASA DEĞERİ YÜKSELDİ

Galatasaray'ın altyapısından çıkan genç futbolcu Emre Çolak, şu anda sarı-kırmızılı takımda piyasa değerinde en çok yükseliş gösteren futbolcu durumunda. Sezon başında 2.7 milyon euro piyasa değeri gözüken Emre, son haftalardaki çıkışı ile birlikte 4 milyon euro'ya kadar değerini çıkardı. Sneijder'in yokluğunda 10 numara pozisyonunda kendine yer bulacak olan Emre'den beklentiler de çok büyük.