Ligin 20. haftasında dün Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanan Balıkesirspor maçında yüzde 98’lik oranı ile pas yüzdesi en yüksek oyuncu olan genç yıldız Emre Çolak, performansını giderek attırmayı sürdürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ligde oynanan 9 maçta da forma giyen genç oyuncu, deneyimli teknik adamın da değişmezleri arasına girmeyi başardı.

MAÇA DAMGA VURDU

Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ligde çıktığı 9 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Emre, dün oynanan Balıkesirspor maçında en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncu olmayı başardı. Yetenekli oyuncu, 3-1 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile sona eren mücadelede yüzde 98’lik oranla pas yüzdesi en yüksek oyuncu olarak taraftarlardan alkış topladı.

DEĞERİNİ ARTTIRDI

Yıldız isim, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelişinin ardından sadece performansını değil, değerini de arttırmayı başardı. İtalyan teknik adam Prandelli döneminde çok az forma şansı bulan genç oyuncunun piyasa değeri 2 milyon 700 bin Euro’ya kadar gerilemişti. Ancak Hamzaoğlu’nun bütün maçlarda forma şansı tanıdığı genç oyuncu değerini 1 milyon 300 bin Euro yükselterek, 4 milyon Euro’ya çıkardı.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Emre Çolak’ın performansını arttırması teknik heyetin yanı sıra sarı-kırmızılı taraftarları da sevindiriyor. Galatasaraylı taraftarlar, dün oynanan Balıkesirspor maçının sonunda yetenekli oyuncuya sevgi gösterinde bulundu. Emre Çolak, taraftarların isteği üzerine orta sahaya giderek ‘3’lü’ çektirdi.