Galatasaray'ın 2 gün önce kulübü Eskişehirspor ile bağlarını koparan Emre Güral ile anlaştığı iddia edildi.

Süper Lig’de zor günler geçiren Galatasaray, mali problemleri nedeniyle de Avrupa Kupalarından men cezası aldı. Bu cezayı gelecek sezon çekebilmek için kritik haftalardan geçen Aslan’da, gol yollarındaki en büyük problem tüm yükün Umut Bulut’un omuzlarında olması ve tecrübeli golcünün yaşadığı formsuzluk.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

İşte bu problemi gelecek sezonda da yaşamak istemeyen Cimbom, şimdiden yeni sene için takviye çalışmalarına başladı. Emre Güral ile forvetteki eksikliğini gidermek isteyen yönetim, golcü futbolcuyla her konuda anlaştı. Mali sıkıntılar yaşayan sarı kırmızılıların bu transferde hesaba kattığı bir başka kriterde, 27 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olması.

Almanya doğumlu olan Emre Güral’ı, Türkiye’ye ilk kez İzmir ekibi Bucaspor getirmişti. Daha sonra 600 bin euro karşılığında Trabzonspor’a transfer olan genç futbolcu, burada adını duyurmuştu.

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında da Galatasaray ile adı anılan Emre, transferin küçük pürüzler nedeniyle gerçekleşmemesi sonrası Eskişehir’in yolunu tutmuştu.

FLORYA'DA EVİNİ BİLE TUTTU

Burak Yılmaz’ın ayrılığı sonrası hücumda sıkıntılar yaşayan Galatasaray’da, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte yıldız golcüye imza attırılacak. Aslan, sol ayağı ile attığı etkili şutlar ve şık golleri ile bilinen 187 cm boyundaki santrfor ile 3 yıllık sözleşme yapacak. 2016-2017 sezonunda Galatasaray forması giyecek olan Emre Güral, yeni sezon için Florya’da oturacağı evi bile tuttu.

Kaynak: Sporcope