Galatasaray'ın transfer listesinin en başında yer alan Emre Kılınç'ın hala kararsız olduğu belirtildi. Mert Hakan Yandaş ile birlikte Fatih Terim'in ısrarla istediği genç oyuncunun gözünü ise Onyekuru korkutuyor.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği iki yerli isimden birisi olan, Sivasspor’dan Galatasaray’a gelmesi beklenen Mert Hakan Yandaş'dan sonra bir başka oyuncu Emre Kılınç'ın neden kararsız olduğu ortaya çıktı… Getafe’nin sözleşme örneği gönderdiği iddia edilen Emre’nin ise Mert Hakan gibi kararını netleştirmediği bildirildi. Onyekuru’nun takımda kalması durumunda Emre Kılınç’ın forma alamayacağına inanarak yurt dışından gelen tekliflerden birisini değerlendirmeyi düşündüğü konuşulmaya başlandı.

Bu arada Emre Kılınç’a Getafe’den sonra Bundesliga takımlarından M’Gladbach’tan da resmi teklif geldi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynama ihtimali bulunan Alman ekibinin Getafe’nin gönderdiği tekliften çok daha iyi bir teklifi Sivassporlu oyuncuya sunduğu bildirildi.

Emre’nin Fenerbahçe’yi ise ancak Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa Kupalarında oynama ihtimali doğması halinde kabul edeceği gelen bilgiler arasında.