Galatasaray ile söz kesmesine rağmen Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş'ın sarı lacivertli takıma transferinin yankıları sürüyor. Florya'da ev bakarken Galatasaray'ı sosyal medyadan takipten çıkacak noktaya gelen başarılı futbolcunun, takım arkadaşını da Fenerbahçe'ye transfer olması yönünde ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

GALATASARAY YAŞANANLARI ETİK BULMADI

Oyuncunun menajeri bu teklifi Galatasaray’a iletip, kendilerinin 28 milyon TL önerdiğini hatırlattı ve fiyat artışı istedi. Sarı kırmızılı yönetim ise bu isteği ‘etik olmadığı’ gerekçesiyle reddetti.

REST ÇEKİLDİ

Yöneticiler, oyuncunun menajerine “Bu tavır bizim prensiplerimize uymuyor. Sezon bitiminde bir sakatlık dahi yaşamış olsa biz verilmiş sözümüzü yerine getirirdik ancak döviz kuru yükseldi, teklif düştü, iyi öneri geldi diyerek şartları değiştirmek istemeniz çok da doğru değil. Karar sizin” adeta rest çekti.

GALATASARAY'I SİLDİ

Böyle olunca Mert Hakan da Fenerbahçe ile söz kesti. Hatta aylar önce Sivasspor camiasından tepki almasına karşın Galatasaray hesabını takipten çıkmayan Mert Hakan, Fenerbahçe ile el sıkışınca sarı kırmızılı kulübü sildi.

TAKİPTEN ÇIKTI

Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabını açtığı günden bu yana yıllardır takip ettiği Galatasaray Kulübü resmi hesabını takip listesinden çıkardı.

EMRE KILINÇ SÜRPRİZİ

Ocak ayında Galatasaray’ın 4 yıllığına toplam 32 milyon TL’lik teklifine olumlu yanıt veren ancak daha sonra Fenerbahçe’nin 58 milyon TL’lik teklifi sonrasında rotasını sarı lacivertlilere çeviren Sivassporlu Mert Hakan Yandaş’ın, kendisi gibi sarı kırmızılılarla söz kesen takım arkadaşı Emre Kılınç’ın da tercihini değiştirmesi adına çaba harcadığı ortaya çıktı.

"GEL FENERBAHÇE'YE BİRLİKTE GİDELİM"

Mert Hakan’ın Emre’ye "Ben Fenerbahçe ile anlaştım. Çok da iyi teklif verdiler. Seni de kadrolarında görmek istiyorlar. Gel, Fenerbahçe’ye birlikte gidelim. Sana da iyi bir kontrat önerecekler." dediği öğrenildi.

EMRE KILINÇ KABUL ETMEDİ

Boluspor'da oynadığı 2013 yılında Galatasaray’ın kapısından son anda dönen Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş’ın bu sözlerine çok kısa ve net bir yanıt verdi.

"GALATASARAY BENİM HAYALİM"

Sarı kırmızılı kulüple ocak ayında anlaştıklarını hatırlatan Emre Kılınç, “Sana başarılar dilerim kardeşim. Ben bir söz verdim ve kararımı değiştirmeyeceğim. Benim ideallerim arasında Galatasaray’da forma giymek var. Herkesin bir hedefi, hayali vardır. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum” diyerek kapıyı kapattı.