Transfer döneminin sonuna kadar üç transfer daha yapma kararı alana Galatasaray Yönetimi, Emre Kılınç'ı satış listesine koydu.

Şu ana kadar Emre Kılınç için Süper Lig'den gelen kiralama tekliflerini reddeden Galatasaray Yönetimi, A Milli futbolcuyu bonservis bedeli ile elden çıkarmak istiyor.

İTALYANLAR'A RET, İSTENEN PARA 3 MİLYON EURO

İtalya'dan Udinese ve Bologna'dan kiralama teklifi alan Galatasaray, iki teklifi de geri çevirdi ve Emre Kılınç için 3 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

Kiralama tekliflerini kabul etmeme kararı alan Galatasaray Yönetimi, 27 yaşındaki futbolcu için 3 milyon euro bonservis bedeli yakalayamadığı takdirde A Milli futbolcu ile yola devam edecek.

EMRE KILINÇ KİMDİR?

23 Ağustos 1994 tarihinde Sakarya'da doğan Emre Kılınç, Boluspor altyapısında başladığı kariyerini bu kulübün A takımında sürdürerek 2016-2017 ara transfer sezonunda Sivasspor'a transfer oldu.

Sivasspor'da geçirdiği üç sezonda gösterdiği başarılı performans grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç, Türkiye A Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağırılarak, 7 Eylül 2019'da ilk kez A Milli formayı giydi.

İki kanatta ve forvet arkası mevkilerinde oynayabilen Emre Kılınç, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 28 karşılaşmada 8 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu. Emre Kılınç 31 resmi maçta 9 gol, 7 asistlik katkı verdi.

Emre Kılınç 2020-2021 Süper Lig Sezonu'ndan bu yana Galatasaray forması giymektedir. 

(Sporx)