Türkiye gripten kırlıyor… Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Kayseri deplasmanına gitmesine rağmen kulüp doktorları izin vermediği için maçı soyunma odasında takip etti. Maç sonunda röportajlara bile çıkamadı. Çaykur Rizespor-Galatasaray maçından önce Abdullah Avcı, Erzurum’daki hava soğukluğundan bahsedip, “inşallah hastalık olmaz” diye isyan etti.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ise Ersun Yanal gibi 39 derece ateşli olmasına, günü serum tedavisiyle geçirmesine ve sağlık ekibinin “hocam, dışarısı soğuk daha kötü olabilirsin” demesine rağmen sahaya çıktı. Maçın büyük bölümünde kulübeden çıkmasa da Fatih Terim 90 dakikayı sahada btirdi.

Emre Mor'un pozisyonunda çıldırdı

Ancak Emre Mor’un attığı golün faul gerekçesiyle sayılmaması Fatih Terim’i çıldırttı. Maçın uzatma dakikalarında soyunma odasına gitti. Son iki dakikayı izlemedi.

''Bu halim yüzünden affedin''

Fatih Terim maçtan sonra basın toplantısına da öksürerek başladığı ve hasta görüntüsü yüzünden özür dileyerek başladı. Tecrübeli teknik adam, “2-3 gündür yatıyoruz. Bu halim yüzünden beni affedin” ifadelerini kullandı. Kısa bir açıklama yaptı. Basın toplantısı odasından çıkarken de ciddi öksürükleri dikkat çekti.

Kaynak: Fotospor