Adalesinde ağrı hisseden ve kendisini zorlamayan Emre'nin takıma verilen izinde tedavisine başlandı.

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

ANTALYA KAMPINDA HAZIR OLACAK

27 yaşındaki sol bek, Antalya kampına kadar yüzde yüz hazır hale gelecek ve takımdaki yerini alacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

2022-23 sezonunda Galatasaray formasıyla 3 resmi maçta görev yapan Emre Taşdemir, söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırırken, 1 golün de pasını verdi.

EMRE TAŞDEMİR'İN KARİYERİ

8 Ağustos 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Emre Taşdemir, altyapı kariyerinde Şekerspor, Osmanlıspor ve​ MKE Ankaragücü formalarını terletti. 

Profesyonel futbol kariyerine MKE Ankaragücü'nde start veren Emre Taşdemir, daha sonra Bursaspor, Galatasaray SK, Kayserispor ve Giresunspor'da top koşturdu. 

A Milli Takımımız'ın formasını 5 maçta giyen Emre, U-21 Milli Takımımız'da 2 karşılaşmaya çıktı. U-20 Milli Takımımız'da 3 kez görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, U-19 Milli Takımımız'da çıktığı 7 maçta 2 gol kaydetti. Emre Taşdemir, U-17 Milli Takımımız'da 6 maça çıkarken, U-16 Milli Takımımız'ın formasını 10 kez giydi. U-15 Milli Takımımız'da ise 2 maça çıktı. 

Kariyerindeki 3 kupayı da Galatasaray'da kaldıran solak futbolcu, 2018-19 sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etti. 2019-20 sezonunda ise TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. 

Yetenekli oyuncunun piyasa değeri 200 bin Euro olarak gösteriliyor.

(Sabah)