2019-2020 sezonu devam ederken ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ligin 6. haftasında, Türk Telekom Stadyumu'ndaki derbi için geri sayıma başladı. Derbi, 28 Eylül Cumartesi günü 20.00’da başlayacak.

Kritik maç öncesi Fenerbahçe cephesinden çarpıcı iddialar gelmeye başladı. Sosyal medyada çıkan haberlere göre Fenerbaçeli taraftarlar, özellikle Sarı-lacivertli ekibin eski Galatasaraylı oyuncuları Emre Belözoğlu, Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'i deplasman tribününe çağırarak oley çektirecek. Amaçları ise çok belli: Tribünleri saha içinden uzak tutup maçı germek...

Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan maçta Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, buna benzer bir durum ile karşı karşıya gelmişti ve Volkan Demirel ile arasında tartışma yaşanmıştı.

"GALATASARAY BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

Cumartesi günü eski takımı Galatasaray karşısına çıkacak olmalarıyla alakalı ilginç bir değerlendirmede bulunan Tolga Ciğerci, "Ben Fenerbahçe'deyim. Orası artık beni ilgilendirmiyor. Oraya gideceğiz tabii ki hedefimiz 3 puan. Galatasaray maçına iyi çalışıp, orada da iyi bir maç çıkartarak evimize 3 puanla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı." (Hürriyet)