"Bir fincan kahvenin bile 40 yıl hatırı var. Biz Emre'ye çok ekmek yedirdik. 100-200 yıl Emre'de hatırımızın olması, bize şükran duyması gerek. Ama doğru yapmıyor, hep şiddeti körüklüyor"

Derbi maçtan sonra Emre'nin saha ortasında G.Saray aleyhine yaptığı tezahürata tepki gösteren G.Saray 2. Başkanı Hamdi Yasaman şunları söyledi: "Bu tip hareketler şiddeti körüklüyor. Derbiyi kazandığınızda rakibinizle alay edebilirsiniz ama kırıcı olmamak lazım. Emre'yi camiamız etik bulmuyor. 2005'teki Türkiye-İsviçre maçında çıkan olay dolayısıyla CAS'ta Emre'nin avukatlığını yapmıştım. 
 
Emre Galatasaray altyapısında yetişti, meşhur oldu. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var. Biz Emre'ye çok ekmek yedirdik. Herhalde 100-200 yıl Emre'de hatırımızın olması lazım. Ama o doğru yapmıyor. Yalnız bize değil herkese antipatik geliyor. O yüzden zaten diğer stat ve diğer şehirlerde de top ayağına geldiğinde yuhalanıyor." Derbide Melo'yu çok aradıklarını söyleyen Yasaman, başkan adaylığı içinse "Kulis yapmak lazım. Vaktim yok. Bizans oyunları da var" dedi.