Baytar, birkaç oyuncunun teknik direktör Okan Buruk'a tezgah yaptığını iddia etmişti.

Dün Erden Timur, Florya'da sessiz sedasız görüntü vermeden tüm takımı Yeniköy'de yemeğe götürdü. Teknik ekip ve futbolcular tam kadro katıldı. Timur, takım içerisindeki beraberliği yeniden üst seviyeye çıkarmanın peşinde...

Ümit Karan: "Al Manchester City'de oynat sırıtmaz..." Ümit Karan: "Al Manchester City'de oynat sırıtmaz..."

PEKİ BAHSEDİLEN BU FUTBOLCULAR KİM?

Florya'dan alınan bilgilere göre o futbolcular ortaya çıktı.

1- KEREM AKTÜRKOĞLU

Bir türlü beklenen performansı veremedi. Avrupa'dan teklif bekledi olmadı, yeni sözleşme şartlarını bekledi beğenmedi, Rashica'nın da yükselen performansından sonra kendini bulamadı. Geçen seneki halinden eser yok.

2- YUNUS AKGÜN

Takımın en az maaş kazanan futbolcusu. Hazırlık maçlarında döktüren Yunus'un bu performansı normal karşılanmıyor. Medyanın da kendisine verdiği destekle daha yüksek maaş talep ediyor. Gazeteci İbrahim Seten, genç oyuncunun maç kadrolarını sızdırdığını iddia etmişti.

3- VAN AANHOLT

Standart tecrübesiyle bu ligde büyük işler yapabilir. Son tercihlerini hep yanlış yapıyor ve Galatasaray takımı gol bulamıyor. Hücumda etkisiz kalan tecrübeli oyuncu savunmaya da yardım edemiyor veya etmiyor!

MUSLERA VE TORREİRA DEVRE DIŞI KALDI

Bir ara Muslera için Uğur Karakullukçu: "Kaleci antrenörünün değiştirilmesini istemiyor. Florya'da paşalar gibi takılıyor." yorumunda bulunmuştu. Vatandaşı Torreira ile takım arkadaşlarını Florya'dan soyutladı ancak ikili daha sonra takıma adapte oldu.

ENGİN BAYTAR NE DEMİŞTİ?

"Galatasaray'da bazı futbolcular, hocaya tezgah yapıyor. Yüzüne gülüyor, arkasından iş çeviriyor. Takımı sabote ediyor. İsimlerini verirsem yer yerinden oynar. 1-2 tane akıllı olan futbolcu var. Kendi bu gruptan ayırmış."

(Fotospor / Sözde Futbol)