Galatasaray'da uzun süredir kadro dışı olan ve çalışmalarını A2 takımıyla sürdüren Engin Baytar, hem sarı kırmızılı yönetime hem taraftarlara sitem dolu mesajlar verdi. Ayrıca Volkan Demirel hakkındada açıklama yapan Engin Baytar tam destek verdi..

Sky 360'taki 'Kale Çizgisi' programına konuşan Baytar, şunları söyledi:

A2'de ben çocukla çocuk oldum. Ağabeylik yaptım. Şimdi de paintball oynayacağız, Gokart'a gideceğiz. Bizim ilk sene şampiyon olduğumuz arkadaşlık burada var. Sabri hala geliyor bizimle muhabbet ediyor.

Affedilmeyi gerçekten çok istedim. Döneyim oynayayım, çok istiyorum. Affedilmeyi bekliyorum. Oynamaya ihtiyacım var. 4 güzel yılım geçti, Galatasaray'dan ayrılacaksam da kötü ayrılmak istemiyorum.

DELİRMEMİ İSTİYORLAR!
A2'de pozisyonlarda bile gidip ayıran kişi oldum artık. Ben de kendimi tedavi ediyorum etmiyorum değil. Ama ben şimdi tedavi etmeye çalıştıkça insanlar halen zorluyorlar ki bu delirsin, bu çıldırsın.

Prandelli'yi hiç görmedim. Erciyes maçıydı galiba yardımcısı geldi. "Sen çok yeteneklisin, videodan izledim" dedi. Beni izlemişler belli ki, arada nasıl bir şey var bilmiyorum.

KİŞİLİĞİMİ DEĞİL FUTBOLUMU ELEŞTİRİN
Peygamber olsam suçsuz olurum, hatasız olurum. Ama değilim. Herkes gibi benim de hatam var. Ben hatalarımı kabul ediyorum. Ama benim futbolumu eleştirin, kişiliğimi değil.

Melo, için bir ara dediler ki 'Türk, İstiklal Marşı?nı öğreniyor. Trabzonspor maçında ben baktım. Hiç yani ağzı bile oynamadı. Almanya'dan geldim, Türkçe değil Almanca konuşşam farklı muamele görürdüm.

Düşünün Melo 3 maç ceza yedi. Gittiler meşale yaktılar kapısının önünde. Ben 11 hafta ceza yedim. Beni ne aradılar ne sordular.

SELÇUK DA ARDA GİBİ
Selçuk belki iyi performans sergileyemedi ama; çok üstüne gidiyorlar onun. Arda için de aynı şeyler olmuştu. Herkes üstüne gitti Arda'?nın performansı düşmüştü. Arda Avrupa'?ya gitti ne oldu? Şimdi herkes Arda diyor.

GALATASARAY KANATSIZ OYNUYOR
Çoğu maçta ben baktığımda Galatasaray kanatsız oynuyor. Çünkü ben baktığım zaman ilk sene Fatih hocanın bize oynattığı sistem çift santrfor. Ama çift santrforda Elmander basıyordu Necati arkasındaydı. Orta saha gibi oynuyordu. Melo, Selçuk?un arkasında kalıyordu, Selçuk gidiyordu.

Galatasaray'ın kadrosu Türkiye'de hiçbir takımda yok. Baktığında Avrupa'da böyle oyunculara sahip değilsin. Ama şanssızlık herhalde bu durum. Bir de medya Galatasaray'ın üzerine çok oynuyor."

TUGAY HOCADAN ÖZÜR DİLEDİM
Bazı olayları öğrendikten sonra Tugay hocayı aradım. Dedim ki 'Hocam, senden çok özür diliyorum. Bazı şeyleri duyup öğrendikten sonra ne kadar büyük haksızlık yaptığımı, ne kadar büyük yanlış yaptığımı öğrendim dedim. 'Ama keşke benimle konuşsaydın' dedi. 'Haklısın hocam" dedim. Keşke konuşsaydım. Kadro dışı olup da takım kötü gitsin isteyenler de var. Anladın mı?"

VOLKAN'A SÖVENE SEN DE SÖVECEKSİN
Volkan'a vatan hani falan diyorlar. Adam maçı terketti, karısına kızına sövüldü. O adamı karşına alacaksın, başlayacaksın 'ben de senin karına kızına' diye sövmeye... Bakalım o adam ne yapacak.