Galatasaray’da bir dönem forma giyen emektar futbolcular Almanya’nın Delmenhorst kentinde düzenlenen Volksbank Salon Futbol Turnuvasına katıldılar. Eski yıldızlar  takımı Kaleci Kerem İnan, Cem Karaca, Engin Baytar, Ümit Karan, Burhan Saatoğlu, Koray Avcı, Serkan Candar, Sedat Yeşilkaya, Ekrem Konuk, Fethi Cerci ve Ercan Engin’den oluştu. Turnuvaya sarı kırmızılı formayla katılan eski ünlü futbolcular, turnuva sonunda gurbetçi spor severlerle bir araya gelip resim çektirdi sohbet etti.
 
"SEZON SONUNA KADAR MUKAVELEM VAR"
 
Galatasaray ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan ancak şu anda kadroda yer almayan Engin Baytar’da Almanya’ya gelip eski yıldızlar  takımında oynadı.
 
Turnuva sonunda Doğan Haber Ajansına kısa bir açıklama yapan Baytar, "Sezon sonuna kadar Galatasaray’la sözleşmem var" diye konuştu.
 
Galatasaray A2 takımıyla antrenmanlara çıktığını söyleyen Engin Baytar, "Benim Galatasaray’la sezon sonuna kadar mukavelem var. Önümüzdeki günlerde tamamen ne olacağı netleşir. Ben şu an izinliyim, A2 takımıyla antrenmanlara çıkıyorum,  kamplık bir durumum da yok. İleri ki günlerde neler gelişir bilmiyorum ama her iki taraf içinde hayırlısı olsun diyorum. İnşallah iyi olur" diye konuştu.
 
Ümit Karan: "Güzel bir turnuvaydı" 
 
Gurbetçi arkadaşlarla buluştuk güzel bir organizasyon oldu. Genç takımlarla oynadığımız için zorlandık ama keyifliydi. Turnuvaya ilginin fazla olması bizi sevindirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür turnuvalarda bulunmaktan mutlu oluyorum" dedi.
 
Kupayı Hannover 96 kazandı
 
Birincisi düzenlenen Volksbank Cup Turnuvasını Tayfun Korkut’un teknik direktörü olduğu Hannover 96’nın genç takımı kazandı. Hannover 96 finalde Union Berlin’i penaltı atışları sonunda 8-6 yendi. Şampiyon takıma kupayı turnuvanın ana sponsorlarından birisi olan Türk Hava Yolları Bremen Müdürü Tekin Ekinci verdi. 
 
Turnuvayı Delmenhorst İl Genel Meclis Üyesi Murat Kalmış düzenledi. Kentin reklamını yapmak, insanları kaynaştırmak ve eski yıldız futbolcuları halkla buluşturmak için böyle bir turnuva düzenlediğini anlatan Kalmış, bu tür etkinliklerin ilerleyen yıllarda da devam edeceğini söyledi.