Tüzemen'in yorumları şöyle:

“Geçen sezondan Babel, Diagne ve Feghouli’nin yıllık 9 milyon Euro net maaşı bulunuyordu. Icardi, Mertens, Oliveira ve Torreira'nın toplam maaşı 9.3 milyon Euro. Galatasaray, o paraya 4 oyuncu aldı. Daha iyi oyuncular. Marcao, 15 milyon Euro’ya satıldı. Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı’nın maaşının tamamını Ankaragücü verecek. Emre Akbaba, 500 bin Euro’ya Adana Demirspor'a transfer oldu. Ömer Bayram’ın sözleşmesi feshedildi. Luyindama’nın maaşının yarısını yani 550 bin Euro’sunu da Antalyaspor karşılayacak.”

"ADAM ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARDI"

“Galatasaray, 26 oyuncu gönderdi, 13 transfer yaptı. Bunu yapmak büyük beceri. Gayrimenkul uzmanı Erden Timur’un böyle şeyler yapacağını bilmiyordum. Adam, şapkadan tavşan çıkardı.” dedi.

MEHMET DEMİRKOL: "OKAN BURUK, YILDIZLARI YÖNETEBİLMELİ"

Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım" Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım"

Fanatik yazarı Mehmet Demirkol da;

"Galatasaray kadrosunun yüksek bir potansiyeli var. Özellikle hücumda çeşitli taktikler vadediyor. Torreira’nın orta sahada yaptığı iş savunma açısından özel. Fakat beklerin öndeki oyunculara uyumu ve koridor paylaşımında büyük ilerleme sağlaması şart. Buruk’un önündeki en önemli sınav yıldız yönetimi olacak." yorumunda bulundu.