Kütahyalı, yönetici Erden Timur hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ERDEN TİMUR'A YALVARIYORUM"

"Erden Timur, sana yalvarıyorum seni alaşağı etmek isteyenleri dinleme. Kulağını kapat. Taraftar her zaman senin yanında. Basketbolda yaptıklarınla, iş hayatındaki başarılarınla seni yakından tanıyorum. Yanındayım. Stadın sponsoru da sensin. Galatasaray'ın iç siyasetine sakın girme." dedi.

Ahmet Çakar: "Dursun Özbek büyük yanlış yaptı!" Ahmet Çakar: "Dursun Özbek büyük yanlış yaptı!"

DURMAZ: "BİR FENERBAHÇELİ OLARAK..."

Abdülkerim Durmaz da: "Bir Fenerbahçeli olarak Erden Timur'un mütevaziliğine hayran kaldım. Öyle ya da böyle bu adam iki yıldızı da aynı uçağa bindirdi ve geldi. Hiçbirinde kendini kameraya ve basına göstermedi. Türkiye'de başka bir yönetici olsa paraşütle havalimanına inerdi." ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK: "TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

Süper Lig'in açılış haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, transfer hakkında konuştu.

Takıma transferlerin devam edeceğini söyleyen Özbek "Hala eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum, transferler devam edecek. Ben hayatımda hiçbir zaman hizmetten yorulmadım. Galatasaray'a hizmet etmek büyük bir şeref. Elimizden gelenin en iyisini Galatasaray'ı güzel günlere taşımak için yapacağız. Bu sezon çok önemli. Cumhuriyetin 100. yılı. Galatasaray, Cumhuriyetin yüzüdür." dedi.

(Beyaz TV)