Radyospor'dan Özgür Sancar, Memphis Detay transferi konusunda bilgiler aktardı.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

BARCELONA BEDAVAYA GÖNDERİYOR

"Geçen hafta içerisinde Memphis Depay'ın menajeriyle Barcelona'lı yetkililer, bir görüşme yapmışlar ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına rağmen onu bedavaya gönderebilecekelerini söylemişler. Depay da çok fazla süre alamayacağını bildiği için ayrılmak istiyor ve oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor."

MAAŞINDA İNDİRİME GİTME NİYETİ YOK

Levent Tüzemen'den Vincenzo Montella'ya Fatih Terim tepkisi Levent Tüzemen'den Vincenzo Montella'ya Fatih Terim tepkisi

"Dünya Kupası'nda Hollanda adına ful performans sergileyeceği kanaatindeyim. Galatasaray'ın bir ilgisi var ama devre arası için değildi. Ön anlaşma yaparak sezon sonu transfer etmek istiyordu. Ancak Barcelona'nın onu Ocak ayında da serbest bırakacak olması, Galatasaray'ın bu transfer gerçekleşme zamanını değiştirebilir ama maaşı çok yüksek. Maaş standartında indirime gitme niyetinde de gözükmüyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde olan bir takımda olmak istiyor."

ERDEN TİMUR GÖRÜŞMELERİ YAPIYOR

"Sevilla da talip olmuştu. Barcelona'nın serbest bırakacağını duyduktan sonra Monchi, menajeriyle görüşme yapmıştı. Ancak maaşını öğrenince transferden vazgeçti. 8-10 milyon Euro bandından maaş alıyor. Sevilla bile bu ücreti ödeyemeyince Galatasaray'ın ikna etmesi zor görünüyor. Depay için görüşmeleri yapan Erden Timur. Sponsorluk vasıtasıyla bu transfer olabilir. Transferin gerçekten çok zor olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

(Radyospor)