Federasyonla iyi ilişkileri bulunan yönetici Erden Timur, TFF Başkanı Büyükekşi’ye “Sayın başkan biz iyilik kazansın diyoruz. Her zaman efendilik ve iyilik tarafında olma gayesindeyiz. Fakat bu hakem sahamıza operasyon yapmaya gelmiş. Belli ki takımımıza karşı bir ön yargısı var. Bu kötü niyet. Bu kötü niyetin irdelenmesi gerekiyor. Bunlara taviz vermeyiz.” diyerek Yaşar Kemal Uğurlu’nun tutumlarından rahatsız olduklarını dile getirdi.

Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum" Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum"

"ADELETİN PEŞİNDEYİZ"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile konuşmasında Giresunspor, Ümraniyespor, Trabzonspor ve son olarak Gaziantep FK maçında Galatasaray’ın penaltı beklediği pozisyonlarda VAR'ın devreye girmediğini belirten Timur, “Geçtiğimiz 5 haftada Galatasaray maçlarında birçok tartışmalı pozisyonlar oldu. Fakat VAR hakemleri tek bir izleme tavsiyesinde bulunmadı. Sizce bu normal mi? Biz ayrıcalık istemiyoruz. Adalet ve hakkaniyetin peşindeyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

MAÇTA ÇOK SİNİRLENDİ

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanan ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun kararlarıyla tepki aldığı karşılaşmanın devre arasında protokol tribününde Erden Timur’un isyan ettiği ortaya çıktı.

Timur, tepkilere dayanamadı ve locaya geçti.

(Hürriyet)