Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanları ile bir araya geldi.

Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'ndeki toplantıda, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yanı sıra Akhisar Belediyespor kaptanı Güray Vural, Balıkesirspor kaptanı Gökhan Ünal, Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Bursaspor kaptanı Ozan İpek, Çaykur Rizespor kaptanı Kıvanç Karakaş, Eskişehirspor kaptanı Sezgin Coşkun, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Gaziantepspor kaptanı Elyasa Süme, Gençlerbirliği kaptanı Ramazan Köse, İstanbul Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir, Kardemir Karabükspor kaptanı Erdem Özgenç, Kasımpaşa kaptanı Adem Büyük, Mersin İdmanyurdu kaptanı Servet Çetin, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kaptanı İlhan Parlak, Sivasspor kaptanı Adem Koçak, Torku Konyaspor kaptanı Hasan Kabze ile Trabzonspor kaptanı Jose Bosingva katıldı.

Ayrıca, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile Kulüpler Birliği Vakfı Denetleme Kurulu Başkanı Mesut Altan da toplantıda yer aldı. Basına kapalı toplantı, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

"VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU"
Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün sayın Cumhurbaşkanı'nın da yaşanan olaya bir devlet büyüğü olarak gösterdiği duyarlılığı gördük. Kendisi bütün takım kaptanlarını kabul etti. Kaptanlar dinlenildi, birlik ve beraberlik için gayet olumlu görüşler dile getirildi. Birlik ve beraberlik için olumlu mesajlar vardı. Biz artık bu tür olaylar yaşamak istemediğimizi ilettik. Futbolun barış dostluk ve kardeşlik için olduğunun farkına varmalıyız. Futbolun tüm paydaşları daha duyarlı olması lazım. Futbolun güzelliklerini en güzel şekilde yaşamak istiyoruz. Futbolcular güzel öneriler yaptı. Futbolun artık skora endeksli olmaması gerektiğini dile getirdik. Hepimiz açısından verimli bir toplantı oldu" dedi.


Kimler katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören
Türkiye Futbol Federasyonu Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ
Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Mesut Hoşcan

Recep Tayyip Erdoğan kaptanlarla bir araya geldi!

Kaptanlar

Galatasaray: Selçuk İnan
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu
Beşiktaş: Tolga zengin
Trabzonspor: Jose Bosingwa
Bursaspor: Ozan İpek
Eskişehirspor: Sezgin Coşkun
İstanbul Başakşehir: Mahmut Tekdemir
Kasımpaşa: Adem Büyük
Medicana Sivasspor: Adem Koçak
Gaziantepspor: Elyasa Süme
Gençlerbirliği: Ramazan Köse
Torku Konyaspor: Hasan Kabze
Çaykur Rizespor: Kıvanç Karakaş
Mersin İdman Yurdu: Servet Çetin
Akhisar Belediyespor: Güray Vural
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: İlhan Parlak
Kardemir Karabükspor: Erdem Özgenç
Balıkesirspor: Gökhan Ünal