Şampi10'un haberine göre Galatasaraylı futbolcu Eren Derdiyok, Podolski'nin takımdan gönderilmesi konusunda teknik direktör Tudor'a kızgın olduğunu belirtti. 

“Podolski’nin gideceği kesinleştikten sonra, benim değil de onun oynaması sürekli beni düşündürdü. Bu durumları parmakla göstermeyi tercih etmem.Sezon devam ettiği için konuyu açmayı doğru bulmadım. Ama hep bu soru aklımdaydı. Ama artık sezon bittiği için bu soruyu hocama da soracağım.” 

Galatasaray'daki ilk sezonunu geride bırakan Eren Derdiyok, kendi performansından takımın durumuna, sezon içinde yaşanılan zor günlerden gelecek sezonun planlarına kadar her şeyi Vatan’a anlattı. Zaman zaman moralinin bozulduğu ve sinirlendiğini itiraf eden Eren, G.Saray’dan ayrılmayı hiç düşünmediğini de söyledi. İşte 28 yaşındaki oyuncunun sözleri:

“Podolski çok önemli bir oyuncu. Ama onun gideceği kesinleştikten sonra, benim değil de onun oynaması sürekli beni düşündürdü. Ama bu durumları parmakla başkalarına göstermeyi tercih etmem ben. Kendime bakarım böyle durumlarda. Acaba nedeni ne olabilir diye. Herhalde hocanın düşüncesi ondan daha çok verim alabilirim diye oldu.

Bu durum beni daha çok hırslandırdı. İdmanlarda çok çalıştım, kendimi yukarı taşımaya çabaladım. Ama hocanın düşüncesi ondan daha çok verim almak yönündeydi herhalde. Ama hiç bu konuyu hoca ile görüşmedim. Çünkü takım her şeyden önce gelir.

‘HEDEFLER VARDI’

Daha sezon devam ettiği için bu konuyu açmayı G.Saray’ı düşünerek doğru bulmadım. Daha hedeflerimiz vardı önümüzde. Ama hep bu soru aklımdaydı. Ama artık sezon bittiği için bu soruyu hocama da soracağım. Ama onun gözünden düşününce belki de omzumdaki sakatlıktan dolayı beni düşünmedi. Belki riske atmayayım, çok ihtiyacım olursa Eren’i oyuna sokarım diye düşündü.