Galatasaray milli takım arasında takımda kalan oyuncularla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken Eren Derdiyok ile ilgili transfer gelişmesi yaşanıyor.

Eren Derdiyok hangi takıma gidecek? (15 Kasım Perşembe)

Galatasaray'da bu sezon bekleneni veremeyen Eren Derdiyok'u gönderip yerine kaliteli bir santfor almanın planları yapılırken oyuncunun eski kulübü Basel'in devreye girdiği öne sürüldü.
Fanatik'in haberine göre, Basel'in Eren Derdiyok için nabız yokladığı ve resmi teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray Yönetimi'nin Teknik Direktör Fatih Terim ile görüşerek Eren derdiyok için yapılacak teklife net bir cevap vereceği öne sürüldü.

Galatasaray'da Eren Derdiyok'un sakatlığı geçti mi?

Eren'in özellikle Fenerbahçe maçında ilk 11'de yer alıp son saniyede yaşadığı sakatlık üzerine kadrodan çıkarılması üzerine golcü oyuncu için titiz davranılması kararı alındı.Eren Derdiyok'un, yüzde 100 hazır olmadan oyuna sürülmeyeceği ve golcü oyuncu, 'Hazırım, oynamak istiyorum' demesi halinde görev verilecek. Kısaca Eren'i uzun maratonda kullanmak adına Fatih Terim, bu oyuncuyu hazır olmadan riske atmayacak.

Futbol Arena