Galatasaray'a veda eden Eren DerdiyokBeyaz TV'ye konuştu ve kadro dışı kaldığı süreçte yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"GÜZEL BİR ŞEKİLDE AYRILMAK İSTEDİM"Gereken neyse onu yaptım. 3 sene vakit geçirdim Galatasaray'da. Kupalar kaldırdım. İyi şeyler yaşadım. Katkım oldu mu olmadı mı bunun kararını ben vermeyeceğim. Güzel bir şekilde geldim. Güzel bir şekilde ayrılmak istedim. 

"ARARLAR DİYE BİR YERDEN BEKLEDİM"

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almayan Eren Derdiyok, "Beni ararlar diye açıkçası bir yerde bir şey gelir diye bekledim. Sonuçta neticede kadro dışı kaldım. O yüzden çok fazla da bir şey beklemedim. Düştüğüm durumdan dolayı üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Saygı göstermekten başka bir şey yapamam. Çok şükür şampiyon olduk diyeceğim. Bu şampiyonlukta bir katkım olduysa ne mutlu bana. Bu kadarı bana yetiyor."

"BİR HATAM OLSA EYVALLAH AMA GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM"

Eren Derdiyok "Niye ayrıldın?" yönündeki soruya, "Birkaç cümleye sıkıştıramam. Benim açımdan hiçbir neden yok. Bir yanlışım, hatam olsa eyvallah. Çok detaylı konulara gimek istemiyorum. Ben gerçekten Galatasaray için her zaman elimden geleni yaptım. Sakatken, ağrılarım varken her şeyi yapmaya hazırdım."