Bilyoner.com ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından TRT Spor'a konuşan Ergin Ataman, son dakikalarda gelen golün ardından büyük bir şok yaşadığını söyledi. 

"GALATASARAY BELKİ DE ARTILARLA ŞAMPİYON OLACAK"

Galatasaray'ın özellikle ilk yarıda iyi oynadığını belirten Ergin Ataman, "Son dakikada gelen golle büyük bir şok yaşadım. Bazen şansın da yanınızda olması gerekiyor. Ben stattaydım. Takım ilk yarı müthiş oynadı, ikinci yarı yoruldu. Çok iyi mücadele ettiler. Son 15-20 dakika tehlike çanları çalmaya başlamıştı. 5 dakika uzatma görünce biraz endişelendik. Muslera'nın son anlarda sarı kart görmesi biraz onu kızdırdı. Müthiş bir maç oynadı ama belki de bu kızgınlıkla konsantrasyonu bozulunca çıkarabileceği topu çıkaramadı. Kısmet, sporda bunlar oluyor. Galatasaray artılarla çok puan kaybetti ama belki de artılarla şampiyon olacak." dedi.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

"Bu skoru hak etmedik esasında. Bugün başka bir şeyin başlangıcını yapabilirdik. Uzatma dakikalarında konsantre düşmüş olabilir diye düşünüyorum. Yapacak bir şey yok. Son maça kadar uğraşacağız.  Öyle bir anda gol yedik ki, çıkması da çok zordu. Yapacak bir şey yok. Böyle oynamaya devam edelim."

(Futbol Arena)