İlk olarak İnegölspor tercihini anlatan Ergün Penbe, "Üç yıl içerisinde birçok teklif aldım fakat değerlendirmedim. İnegölspor'dan teklif geldi, Sancaktepe maçından sonra başkanımızla oturduk konuştuk, Fikirleri bana uydu, hedeflerinin olduğunu söylediler. Bende İnegölspor ile ilgili biraz araştırma yaptım. Kafama yattı, bu aksiyonun içerisinde bu heyecanı yaşamanın zamanı geldiğini düşündüm. İnegölspor'un teklifini seve seve kabul ettim" dedi.

-ÜMİT DAVALA İLE HASRET GİDERDİ

Tuzlaspor maçında yakın arkaşı Ümit Davala ile yaşadıkları farklı duyguya değinen Penbe, "Maçtan önce zaten Ümit ile konuşmuştuk. Maç günü karşılaşmada tekrar bir araya geldik. Eski günleri yaad ettik. Benim takımımı sordu, ben onun takımını sordum. Biraz sıkıntılarının olduğunu söylediler. Aslında çok iyi bir takım Tuzlaspor şu anda haketmediği konumdalar. Normalde daha iyi bir durumda olması gerekir. Maç sonu tekrar bir araya geldik. Murat Erdoğan ve 
Cihan Haspolatlı da geldi. Küçük bir shobetimiz oldu" ifadelerini kullandı.

-"İNEGÖLSPOR ÜST LİGLERİ HAK EDİYOR"

Kişisel hedeflerinden bahseden 44 yaşındaki teknik adam, "Öncelikle hedefim İnegölspor'da başarılı olmak. Bence bu takım TFF 1. Lig'i hak ediyor. Baktığımız zaman birçok ilden büyük bir İlçe İnegöl eğer yönetimle bütünleşirsek iyi bir planlamayla 1. Lig'e çıkaracağımızı düşünüyorum. Bu sabır isteyen planlama isteyen bir iş. Benim hedefim şu anda belirttiğim gibi İnegölspor'da başarılı olmak. Bu başarımla diğer kulüplerin gözüne girip üst liglerde görev almak. İlerleyen dönemlerde başarılı olursam Galatasaray takımının başında olmak isterim. Oyunculuk dönemimde nasıl hizmet ettiysem, teknik direktörlük dönemimde de hizmet etmek, başarılı olmak isterim" diye konuştu.

Ajansspor